رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: پاداش هنرمندان مکتب اسلام لبخند مظلومان و جايزه آنها از دست مادران شهيد است نه رضايت کاخ نشينان استکبار و ظالماني که از هر انگشتشان خون ستمديدگان عالم مي چکد.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار محمد رضا نقدي در مراسم اختتاميه جشنواره کشوري تئاتر بسيج که در تالار انتظار شهر کرمانشاه و با حضور هنرمندان گروه هاي نمايشي سراسر کشور برگزار شد، با اشاره به معجزه پيامبر اسلام (ص) در ايجاد يک تمدن در دل جهل اظهار داشت: مردم شبه جزيره عربستان در شدت جهل و تاريکي به سر مي بردند و در اوج قصاوت دختر بچه هاي کوچک را زنده به گور مي کردند. تا جايي که بايد خداوند در قرآن به اين جهال توصيه کند که فرزندان خود را نکشيد.
وي ادامه داد: پيامبر اسلام در ميان مردمي اين چنين و در سرزميني در ميان سنگلاخ هاي کوير سوزان و سرزميني که هيچ چيز در آن نمي روييد مبعوث شد اما در مقابل همه اينها تمدن هاي ايران و روم با کاخ هاي برافراشته و تمدن هاي مجهز به فن آوري و شهر هاي آباد وجود داشتند، در اين عرصه پيامبر کاري کرد که اين امت در مدت چند دهه تمدن هاي عالم را تسخير کند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: اين تحول شگرف نه در عصر ارتباطات که يک پيام با کمترين زمان منتقل شود بلکه در زماني که انتقال پيام يک دشواري بزرگ بود به وجود آمد. در اين عصر اسلام و پيامبر کاري کرد که مصر به مالک اشتر و بين النهرين به حاکميت علي افتخار کند تا يک ملت از ذلت بيرون رفته و بر قله هاي افتخار بايستد.
هنر هيچ موضوعي بهتر از انديشه هاي اسلام براي نشر نخواهد يافت
وي با اشاره به ضرورت در خدمت اسلام بودن هنر خاطر نشان کرد: چرا مابايد اين باور را رها کنيم و به دنبال مکاتب ديگر باشيم. کدام انديشه مي توان با اين باور عميق و والا هم آوردي کند. انديشه اي که 1400 سال است همه قدرت هاي استکباري به دنبال نابودي آن هستند ولي باز هر روز درخشان تر و نوراني تر مي شود.
نقدي گفت: هنر چرا نبايد در اختيار انتشار و نشر اين انديشه گرامي باشد؟ اگر هنر ابزار بيان عواطف و احساسات است چه عاطفه و احساسي بالاتر از اسلام؟ ديني که ثمره آن انسان هاي رئوفي مثل امام خميني (ره) و بالاتر از اينها ائمه اطهار (ع) را به دنيا معرفي مي کند.
وي ادامه داد: کجا يک هنرمند مي تواند عواطف و احساساتي ارزشمند تر از آنچه که در دين است پيدا کند. مکتب و مرامي که به هنر دوام مي دهد و آن را ماندگار و والا مي سازد.
مفتخريم به هنرمنداني که لبخد مظلوم را به رضايت ظالمان ترجيح مي دهند
اين فرمانده ارشد بسيج گفت: ما مفتخريم که امروز در اين مکتب هستيم. در مکتبي که هنرمندان آن چشمشان به کاخ هاي استکبار و جايزه هاي پر زرق و برق آنها نيست. هنرمند ما عشقش نشاندن لبخند بر لب مظلومان است. عشق هنرمند ما نشان دادن داغ دردمندان و داغ ديدگان و شهداست.
نقدي تصريح کرد: هنرمند ما افتخارش اين است که جايزه اش را از دست مادر شهيد بگيرد نه از دست ظالماني که از هر انگشت آنها خون مظلومان مي چکد.
هنر نبايد در جشنواره ها حبس شود
وي افزود: هنر و تئاتر را نبايد محدود به اين جشنواره ها کرد بايد اين تئاتر جريان پيدا کند و به زندگي مردم برسد. کارهاي بزرگي با همت شما ارائه شده است. بسيجيان مفتخرند که هر سال در عيد غدير نمايش اين حماسه را در سراسر کشور اجرا کنندو اميدواريم که در عيد غدير بعد بتوانيم اين نمايش را در نجف اجرا کنيم.
سردار نقدي خاطر نشان کرد: هنرمندان بسيجي مفتخرند که هر شب در اردوهاي راهيان نور صحنه هاي حماسه و دفاع رزمندگان را در قالب رزم نمايش با افلاکيان به نمايش بگذارند که اين در دنيا شايد سابقه نداشته باشد که هر شب چند هزار نفر به تماشاي تئاترهاي همراه با رزم بنشينند و به جز صداي گريه هاي آن ها در طول اين نمايش صداي ديگري به گوش نرسد. شايد به جز معدود افرادي که از شدت تأثير پذيري صحنه غش مي کنند فرد ديگري صحنه را ترک نمي کند.
وي در پايان با تشکر از عوامل برگزاري جشنواره تئاتر بسيج گفت: اميدوارم مردمي کردن هنر و به جريان انداختن تئاتر ها و فيلم هاي سينمايي به اين جشنواره ها محدود نشود و در دل مردم جريان داشته باشد.